Këshilla kundër dhjamit në bark

Dhjami në zonën e barkut është një problem për shumicën e femrave sot. Por, shumë dhjam rrit riskun për probleme shëndetësore si diabet, sëmundje zemre, tension të lartë gjaku, madje dhe disa

Vitamina që i duhet patjetër fytyrës tuaj

Vitamina që ju nevojitet për fytyrën tuaj është një dhe e vetme dhe “premton” për të transformuar fytyrën tuaj. Vitamina për të cilën ka nevojë fytyra juaj është vitamina C, e cila

6 shenja që tregojnë se jeni demiseksual

Termi demekseksual është shfaqur relativisht në vitin 2006. Ai është një përcaktim mes seksualitetit dhe aseksualitetit dhe i referohet një gjendjeje të caktuar, ku truri dominon mbi çdo pasion! Kur një person