LATEST POSTS

Jolie pozon për ‘Vogue”

Bukuroshja Angelina Jolie pasi ka pozuar në kopertinën e revitës Vogue, ka deklaruar se akoma është duke shëruar plagët e të shkuarës.

GRUBI: Mali Sharr PARK KOMBËTAR

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi përmes faqes së tij zyrtare në rrjetin social

Jolie pozon për ‘Vogue”

Bukuroshja Angelina Jolie pasi ka pozuar në kopertinën e revitës Vogue, ka deklaruar se akoma është duke shëruar plagët e të shkuarës.