Meloni: Ukraina mund të llogarisë në Italinë

Ukraina mund të llogarisë në mbështetjen e Qeverisë së re italiane, tha liderja e ekstremit të djathtë, Giorgia Meloni, në mesazhin dërguar presidentit ukrainas, Volodymyr Zelensky. “E dini se mund të llogarisni

Si mund të mbijetojë Evropa pa gazin rus

Gjatë muajve të fundit, çmimet e gazit dhe energjisë elektrike në Evropë janë rritur në nivele të paprecedenta me gati 100 për qind. Më pas ato ranë me 1/3, dhe tani janë rritur sërish, që