​Shkencëtarët gjejnë “tunelin” në Hënë

Shkencëtarët kanë gjetur një tunel nën sipërfaqen e Hënës. Studimi mund të ndihmojë agjencitë hapësinore teksa planifikojnë të kthehen në Hënë dhe ndoshta edhe të qëndrojnë atje për sasi të konsiderueshme kohe.