Biznes me shpifjet kundër Sali Berishës!

Në vitet 1990 isha skeptik dhe më dukej e pabesueshme që lufta mediatike kundër Sali Berishës të ishte një lloj biznesi. Kishte kolegë që më thoshin: “Do projekte?! Do tenderë (atëherë kisha