Veteranëve nuk i duhen fjalë të mira, por ligje të mira

Ndonëse sot ne Kuvendin e Kosovës po debatohet për pagën minimale,rrjedhimisht edhe për pensionet e vetetanëve.

Teksa disa deputet të opozitës filluan me kritika të ashpëra ndaj deputetëve të pushtetit lidhur me ketë kategori.Kinse sipas tyre se deputetët e pozitës janë kundër kësaj kategorie.

Mirëpo unë mendoj se opozita e sotme fare nuk ka të drejtë të moralizoj me kategoritë e luftës.Për me tëpër të keqpêrdor këto kategori për beteja partiake.

Ndonëse pikrisht kjo opozitë dje ne pushtet i shendrroj këto kategori ne kategori sociale,për me keq,ja pamundsoj veteranit me ligj të punoj një vend pune.Pra:(ose pensionin ose vendin e punës).

Ndërsa për qeverinë aktuale dhe deputetët e saj,uroj të nxerr një ligj me të mirë të mundshem për këto kategori të pakten ta shfuqizoj ligjin e qeverisë se kaluar që ja pamundson veteranëve të punojnë e të gëzojnë edhe pensionin e mos të bëhet politikë e të përfitojnë ne vazhdimsi nga kjo kategori.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Urbanët e taksitë me shkelje, Rrugorja shënjestrën mjetet e transportit publik

Story i radhës

Një nga objektivat kryesor të Bayernit

Të fundit nga