Spërkatja e tretë kundër mushkonjave në territorin e qytetit të Shkupit

Qyteti i Shkupit njofton qytetarët se këtë fundjavë, përkatësisht më datë 21.05.2022 (e shtunë) dhe 22.05.2022 (e diel), në orët e hershme të mëngjesit do të bëhet dezinsektimi me aeroplan kundër formave të rritura të mushkonjave në territorin e qytetit të Shkupit.

Kjo është spërkatja e tretë, e dyta është kryer në periudhën prej datës 17.05 deri më 20.05.2022, ndërsa e para me datë 29.04.2022, me çka në kohë ka filluar ky proces.

Nëse kushtet atmosferike nuk lejojnë kryerjen e dezinsektimit, i njëjti do të kryhet në të njëjtin termin ditën e parë të ardhshme, kur kushtet atmosferike do të jenë të favorshme.

Njoftohen bletarët që në kohë të marrin masat e nevojshme për mbrojtjen e bletëve.

Story i mëparshëm

Zemërgjërësia e BDI-së

Story i radhës

Xherdan Shaqiri shpërthen me gol në Amerikë

Të fundit nga