Këto janë çmimet e reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hynë në fuqi nga mesnata e datës 16 mars 2022.

Çmimet do të jenë siç vijon më poshtë
EUROSUPER BS 95 – 86 denarë për litër

EUROSUPER BS-98 – 88 denarë për litër

EURODIZEL – 85 denarë për litër

Vaji Ekstra i Lehtë – 81 denarë për litër

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ganiu: Edhe shumë projekte të rëndësishme për Çairin dhe Çairasit!

Story i radhës

Vendosni oriz në fytyrë dhe rezultatet janë të mrekullueshme

Të fundit nga