KEDS njofton për punime në rrjet, këto vende do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar për punime të domosdoshme në siguri të sistemit.

Njoftimi i KEDS:

25.03.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (kodi 53000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet në satbiliment Brestovik dhe pa tension mbesin:

TS 10/04 kV Brestovik KU (kodi 50000004008) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Cigë (kodi 50000004009) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Brestovik (kodi 50000004010) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Erozija (kodi 50000004011) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Lipa (kodi 50000004012) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Radavci (kodi 50000004034) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Intercoop Group (kodi 50000004038) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV sh.p.k Idila (kodi 50000004041) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Fusha e sportit (kodi 50000004044) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Mishtore Zhara (kodi 50000004049) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshati Brestovik.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, bartja e përçuesve në shtyllat e reja të tensionit të mesën, degëzimi i Brestovikut.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresalci (kodi 63000010) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi I izolatorëve.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci (kodi 74000006) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Llausha, Rakinica, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllave 10kV.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bobi (kodi 40043002) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlinë, Laqi, Bush, Pustenik dhe Strazhë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive – zëvendësimi i shtyllave të thera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

2.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtime (kodi 41046003) prej orës 08:00 deri në ora 11:00

Vendet: Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe Godanci i Ulët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, kalimi i 4 trafostacioneve nga dalja e Kraishtës në daljen e Shtimes.

3.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kraishta (kodi 41000002) prej orës 08:00 deri ne ora 11:00

Vendet: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishtë, Bujani, Bregu I Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, kalimi i 4 trafostacioneve nga dalja e Kreishtës në daljen e Shtimes.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellanica (kodi 82082005) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS – Ngucati IV dhe ndërrimi i transformatorit në TS – Lladrovci i Ri.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica (kodi 30036002) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llapushnik (kodi 16023003) prej orës 10:00-10:15 dhe nga ora 13:45-14:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleqk e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Shpk. Graniti&Co-Kleçkë (kodi 16023003229) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Graniti&Co.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, zhvendosja e kabllove XHP nga TS pasiv në shtyllë të betonit, punimi i tri kokave kabllovike dhe shtrirja e një fushe përçuese në Llapushnik te shkolla.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Shakovicë 1-Shkolla (kodi 14000010098) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Shakovicë

Arsyeja: Instalimi i daljes së re 0.4 kV.

26.03.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS.10/04kV Lagja e spitalit 5 (Kodi: 19000078102) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: TS Lagja e Spitalit 5

TS.10/04kV ART CONSTRUCTION (Kodi: 19000078253) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: TS Faton Sinani “ART CONSTRUCTION”

Arsyeja: Kyçjet shtëpiake në panelet e tensionit të ulët.

2.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TS.10/04kV Gllobari (Kodi: 16100028) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Beci (Kodi: 80080010) prej 09:00 -09:30 dhe 17:00-17:30

Vendet: Fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq dhe rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

NS 10/0.4kV të cilët do të mbesin pa tension prej orës 09:00 deri në ora 17:30

NS 10/0.4kV TS SOPOT 2 (kod: 80080010020)

NS 10/0.4kV TS SOPOT (Kodi: 80080010285)

Vendet: Një pjesë e Sopotit.

Arsyeja: Instalimi i rrjetit të ri dhe demontimi i rrjetit ekzistues.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej 09:00 -09:30 dhe 20:30-21:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarëti e tensionit të mesëm.

NS 10/0.4kV të cilët do të mbesin pa tension prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/0.4kV TS Drenovci IV (kod: 82082001012)

NS 10/0.4kV TS Drenovci IV(Haziri) (Kodi: 82082001013)

Vendet: Drenovc.

Arsyeja: Ndërrimi i ndarësve dhe ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm që janë nën largpërçues.

26.03.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/20(10)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.8 (me kod:19000079) në dy termine nga 12:00 deri 12:10 dhe nga 15:50 deri 16:00

Vendet: rrugët Arif Rama, Shaqir Igrishta dhe një pjesë e Zllatarit.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga LP 20kV Dalja nr.8 do të ndërprehet:

NS 20/0.4kV TS N.N.P.”Universal”Faik Hasani” (me kod:11000079202) nga ora 12:00 deri 16:00

Vendet: Objekti Univerzal.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje në 20kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

3.

Nga TS 110/20(10)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.4 (me kod: 19000075) në dy termine nga 11:00 deri 11:10 dhe nga 14:50 deri 15:00

Vendet: rr.Malush Kosova, rr. Muhamet Qami, rr.Ahmet Gashi, rr. Ernest Koliqi, rr.Prekazi, një pjesë e rrugës Muharrem Fejza.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

4.

Nga LP 20kV Dalja nr.4 do të ndërprehet:

NS 20/0.4kV TS:Misin Deli Thaqi LIRIMI ACLSH.P.K.(me kod:19000075284) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Objekti Lirimi.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje në 20kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

​Biden: NATO nuk ka qenë kurrë më e bashkuar se sot në përgjigje të pushtimit rus

Story i radhës

Pesë shqiptarë u paraqitën në stadiumin në Beograd, ky është rezultati

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish