Sejdini: Sulmi ndaj Dukës akt i turpshëm, u sulmua futbolli shqiptar!

Ndaj sulmit në shtëpinë e presidentit të Federatës së Futbollit Shqiptar, Armando Duka ka reaguar edhe kryetari i Federatës së Futbollit të Maqedonisë, Ndaj sulmit në shtëpinë e presidentit të Federatës së Futbollit Shqiptar, Armando Duka ka reaguar edhe kryetari i Federatës së Futbollit të Maqedonisë, Muhamed Sejdini.

Ai në profilin e tij në Facebooj, aktin e ka cilësuar si të shëmtuar, ndërkaq ka refuzuar të flasë për konsipracionet që kanë sjellë deri te sulmi

Përmend vetëm një të mirë nga ky akt – nuk ka lëndime në njerëz, ndërkaq dëmi, siç vlerëson Sejdini, është i madh nëse shikohet me syrin e qytetarit jashtë Shqipërisë.

“Por dëmi gjithsesi se është i madh, posaçërisht nëse llogarisim me syrin e çdo qytetari jashtë Shqipërisë e që në aktin e mbrëmshëm shikojnë sulm ndaj futbollit shqiptar”, tha mes tjerash Sejdini.

Reagimi i Muhamed Sejdinit në formë të integruar:

Shpërthimi para shtëpisë së Armando Dukës, një akt i shëmtuar

Nuk dua të mendoj me konspiracion për një lidhje ndërmjet aksioneve të fundit të njerëzve të politikës dhe shpërthimit me tritol para shtëpisë së presidentit të FSHF-së, por nuk qëndroj dot indiferent ndaj një veprimi të tillë të shëmtuar. Mbrëmë në fakt u sulmua Anëtari i Komitetit Egzekutiv të UEFA-së, njeriu që mes tjerash bëri që Tirana këtë vit të paktën për një ditë të jetë qendra e futbollit europian me pritjen e finales së Conference League. Impaktit që kjo ndeshje do t’i jep Tiranës dhe Shqipërisë, sigurisht nuk i bëjnë nder aktet si ky i mbrëmshmi.

E mira e vetme e gjithë këtij akti të shëmtuar është se gjithçka kaloi pa lëndime e as që dua ta mendoj, larg qoftë të kishte viktima në njerëz.Por dëmi gjithsesi se është i madh, posaçërisht nëse llogarisim me syrin e çdo qytetari jashta Shqipërisë e që në aktin e mbrëmshëm shikojnë sulm ndaj futbollit shqiptar..

Ai në profilin e tij në Facebooj, aktin e ka cilësuar si të shëmtuar, ndërkaq ka refuzuar të flasë për konsipracionet që kanë sjellë deri te sulmi.

Përmend vetëm një të mirë nga ky akt – nuk ka lëndime në njerëz, ndërkaq dëmi, siç vlerëson Sejdini, është i madh nëse shikohet me syrin e qytetarit jashtë Shqipërisë.

“Por dëmi gjithsesi se është i madh, posaçërisht nëse llogarisim me syrin e çdo qytetari jashtë Shqipërisë e që në aktin e mbrëmshëm shikojnë sulm ndaj futbollit shqiptar”, tha mes tjerash Sejdini.

Reagimi i Muhamed Sejdinit në formë të integruar:

Shpërthimi para shtëpisë së Armando Dukës, një akt i shëmtuar

Nuk dua të mendoj me konspiracion për një lidhje ndërmjet aksioneve të fundit të njerëzve të politikës dhe shpërthimit me tritol para shtëpisë së presidentit të FSHF-së, por nuk qëndroj dot indiferent ndaj një veprimi të tillë të shëmtuar. Mbrëmë në fakt u sulmua Anëtari i Komitetit Egzekutiv të UEFA-së, njeriu që mes tjerash bëri që Tirana këtë vit të paktën për një ditë të jetë qendra e futbollit europian me pritjen e finales së Conference League. Impaktit që kjo ndeshje do t’i jep Tiranës dhe Shqipërisë, sigurisht nuk i bëjnë nder aktet si ky i mbrëmshmi.

E mira e vetme e gjithë këtij akti të shëmtuar është se gjithçka kaloi pa lëndime e as që dua ta mendoj, larg qoftë të kishte viktima në njerëz.Por dëmi gjithsesi se është i madh, posaçërisht nëse llogarisim me syrin e çdo qytetari jashta Shqipërisë e që në aktin e mbrëmshëm shikojnë sulm ndaj futbollit shqiptar.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Zv/ministri Rexhepi në takim pune me kryetarin e komunës së Tearcës Nuhi Neziri

Story i radhës

Këto janë deputetet e reja të LSDM-së në Kuvend

Të fundit nga