Romani Pse i shkruar nga: S. S dhe pse shqiptarëve ç’doher, i’u ka ikur treni….!?

Pse, shqiptarët për ndonjë qëllim të caktuar, asnjëher nuk u bashkuan?

Pse shqiptarët, ç’doher njëri tjetrin e tradhëtuan?

Pse shqiptarët historikisht, i’a kanë kthyer mikut shpinën dhe janë drejtuar kah armiqtë?

Pse shqiptarët, kurrë nuk u bashkuan dhe një Lideri nuk i besuan?

Pse shqiptarët në luftime, ç’doher triumfuan dhe në paqe u tradhëtuan?

PSE SHQIPTARËVE I’U KRUHEN KËMBËT TË FLASIN MADJE EDHE NË SHTËPITË E TYRE – GJUHËN E ARMIKUT?

Pse shqiptarët në etapa të ndryshme – historikisht, liderët e tyre, ushtarak dhe politik, ç’doher edhe publikisht sa ishin gjallë i përbuzën, madje shkuan aq larg sa edhe i quajtën tradhëtar dhe pas vdekjes, shkojnë dhe përkulen para varreve të tyre, si injorant të kamufluar?

T’gjitha këto pse, shqiptarët ç’doher i kanë injoruar, vetëm e vetëm në pushtet për t’qëndruar!

Shqiptarëve ç’doher i’u ka ikur treni, se s’kanë menduar si të mposhtin armikun, po si të e tradhëtojnë mikun.

Fatkeqësisht shqiptarët në momentin e fundit, ç’doher mendojnë për fëmijët e tyre e lëre më për atdheun, ushtrinë, apo për rezervat që i duhen, ç’do vendi në rast të fatkeqësive natyrore, apo luftërat e mundshme të shkaktuara nga njerëzit….

Mos harroni se; asnjë problem nuk mund të zgjidhet, nga niveli i njëjtë i ndërgjegjes që e krijoi atë, dmth për t’u zgjedhur, ç’farë duhet bërë!?

Shumë shqiptar injorant që ishin dhe janë në pushtet, nuk e dinë se; anija ç’doher është e sigurt në breg, po nuk është ndërtuar për atë qëllim.

Vazhdoni budallenjë, se e di shumë mirë që s’do ndryshoni….!!!!

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Kandidati i PD: Vullneti i lushnjarëve do të lexohet siç është në kutitë e votimit

Story i radhës

​Blinken: Po punojmë me Poloninë për ta furnizuar Ukrainën me aeroplanë

Të fundit nga