Qofshin të mallkuar dhe dënuar nga Zoti!

Të mallkuar dhe të dënuar nga Zoti dhe drejtësia qofshin ata/ato që të burgosën pa faj vëlla Rexhail.

Rexhail ishe i pafajshëm në burg, me dashuri dhe pafajësi luftove për kombin tënd, me nder dhe faqebardhë qëndrove në burg 14 vjet në një rast të montuar në këtë shtet të kalbur dhe të korruptuar.

Unë ju respektoj fort familjarisht dhe jam munduar t’ju ndihmoj me zërin tim me çdo formë, por s’jam faktor në pushtet që të marr vendime, ndërsa ata / ato që të montuan, të mbajtën në burg dhe edhe vdekjen e dyshimtë ta shkaktuan, të MALLKUAR DHE DËNUAR QOFSHIN NGA ZOTI dhe nga drejtësia kur të ketë drejtësi!

Zoti të shpërblej me lirinë në botën tjetër dhe uroj të dënojë dhe robëroj këta fëlliqësirat në këtë botë!

Ti ishe hero për mua, shembull, motiv dhe inspirim për kontribut!

Ngushëllime familjes dhe të gjithë shqiptarëve anembanë që janë munduar për këtë rast të montuar!

Parajsa dhe liria qofshin destinacioni yt i përjetshëm sepse e ke merituar Rexhail Opaja!

Me shumë dhimbje dhe respekt!

Dr.Gjyla Çeliku

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

MPPS: Rritje të rrogës minimale do të ketë, por …

Story i radhës

Vaksinat përforcuese mund t’i ulin hospitalizimet deri në 800 mijë në BE

Të fundit nga