MPPS: Rritje të rrogës minimale do të ketë, por …

Ministrja e politikës sociale, Jonava Trençevska, u shpreh se paga minimale do t rritet, por pa konkretizuar se kur do të ndodh kjo. Sa i përket thirrjes të Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë për grevë gjithëpërfshirëse, ministrja tha se të hënën do të diskutohet kjo çështje.

“Të hënën do të kemi mbledhje së bashku me zëvendëskryeministrin Bytyqi dhe ministrin e ekonomisë, me sindikatat në lidhje me paralajmërimin e LSM-së. Do të diskutojmë. Thamë se programi për rritje të pagës minimale do të miratohet në afat sa më të shpejtë të mundshëm. Këtë çështje do ta hapim të hënën dhe shpresoj se do të jetë në të mirë të punëtorëve.”,- u shpreh Jovana Trençevska nga MPPS.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

BE padit Kinën në Organizatën Botërore të Tregtisë

Story i radhës

Qofshin të mallkuar dhe dënuar nga Zoti!

Të fundit nga