Policia dhe ushtria do të ruajnë të burgosurit në “Idrizovë” për shkak të mungesës së rojeve

Pjesëtarë të MPB-së dhe të Ushtrisë do të angazhohen në mbështetje të Policisë së Burgjeve në burgun e “Idrizovës”.

Vendimi është marrë pas mbledhjeve të grupit të vlerësimit dhe komitetit drejtues të mbajtur në Qendrën e Menaxhimit të Krizave.

QKM njofton se një nga problemet kryesore me të cilat ballafaqohet burgu i “Idrizovës” është mungesa e personelit. Nga atje thonë se numri i punonjësve në policinë e burgjeve është i pamjaftueshëm për të plotësuar nevojat dhe aktivitetet e përditshme.

Do të kërkohet një mënyrë për të punësuar staf të ri, i cili do të jetë përgjegjës për sigurinë dhe risocializimin e të burgosurve.

Story i mëparshëm

Jennifer Aniston thotë se po planifikon të pushojë nga angazhimet në aktrim për të iu përkushtuar udhëtimeve

Story i radhës

Çfarë dihet deri më tani për sulmin me thikë në Francë?

Të fundit nga