Osmani në Marrakesh, takim pune me Koalicionin Global kundër ISIS-it

Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë, Bujar Osmani, sot dhe nesër do të marrë pjesë në takimin e rregullt ministror të Koalicionit Global kundër ISIS/ISIS, i cili bashkëorganizohet nga Maroku dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe do të mbahet në Marrakesh, Marok.

Sipas MPJ-së, Osmani do të marrë pjesë në një panel diskutimi, me theksin kryesor në situatën në Afganistan, ku do të theksohet nevoja për një reagim të përbashkët ndaj sfidave që dalin nga situata në atë vend dhe vatrat e tjera të krizës. në botë. Para anëtarësimit në NATO, Maqedonia ka kontribuar aktivisht në ruajtjen e paqes në rajon që nga viti 2002.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Kallëzim penal për shkupjanin, falsifikoi lejen e qarkullimit

Story i radhës

LSDM: Deputetët e VMRO-DPMNE-së t’i kthejnë pagat, paratë për mëditje dhe shpenzimet e rrugës

Të fundit nga