LSDM: Deputetët e VMRO-DPMNE-së t’i kthejnë pagat, paratë për mëditje dhe shpenzimet e rrugës

Deputetët e VMRO-DPMNE-së t’i kthejnë pagat, paratë për mëditje dhe shpenzimet për rrugë te qytetarët. Këto janë mbi 55.000 euro në muaj.

VMRO-DPMNE-ja është partia e vetme në botë që në kohën e krizës më të madhe në botë bllokon Kuvendin dhe e pengon miratimin i ligjeve të rëndësishme.

VMRO-DPMNE është partia e vetme në botë që mburret se i dëmton qytetarët përmes bllokimit të zgjidhjeve ligjore.

Me urdhër të Nikolla Gruevskit dhe me diktim të Hristijan Mickoskit deputetët e VMRO-DPMNE-së dje shpenzuan mijpra euro para të popullit për të prishur edhe një ditë pune të Kuvendit.

Story i mëparshëm

Osmani në Marrakesh, takim pune me Koalicionin Global kundër ISIS-it

Story i radhës

Xhevdet Peci po kthehet në tokën e dashur të Kosovës 

Të fundit nga