Në moton e së vërtetës apeli dhe pretendimi im

Ooo Gezim Bimbashi, fshatar nga fshati Llushë e Skenderjat, (Serbicës) banues në Prishtinë, gazetar me diplomë universitare, mësoni shqip, mësonjë kolegët e RTK-së të flasin gjuhën e Shipes: mësoni shqip…

Nuk thuhet, as nuk shkruhet: “ngasësi i makinës, e as ngasje të automjetëve”,!…..

Nuk thuhet, as nuk shkruhet: “ Vozitësi i makinës!”…

Në nacionalitetet shqiptare ne tani kemi pavarësinë tonë, Republikën e Kosovës, kemi shtetin e Kosovës, dhe gjuha shqipe është forca jonë. Me potencialin tonë si nacionalistë, ne e ndamë Kosovën nga Serbia.

Kemi “Republikën e Kosovës”.hejjjjj…..

Në këtë pretendim të qartë, ju lutem më qëndroni pranë, si një nacionalist ekstrem, sepse ne nuk jemi skllevër, as të robëruar nga serbo-jugosllavët dhe as nga strategjia politike komuniste.

Ky është apeli dhe pretendimi im për ju dhe, për kolegët tuaj në RTK, për gjuhën shqipe, por edhe pse kanë diploma universitare, duhet të edukoheni me njerëz të ndershëm dhe në etikë kombëtare për të folur gjuhën e pastër shqipe.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Gati për të vjedhur, arrestohet shqiptari në Itali, bashkë me të dhe një maroken

Story i radhës

I shpërtheu bombola e gazit, 60-vjeçarja mbërrin me djegie trupore në spitalin e Maliqit

Të fundit nga