Mos e bëni kurrë! Ja çfarë ju ndodh nëse merrni paratë e gjetura në rrugë

Kur gjeni para ose bizhuteri në rruge nuk duhet t’i merrni pasi mund të sjellin fatkeqësi.

Parimet e Feng Shui-t bazohen në energjinë, të cilën edhe objektet mund ta thithin nga pronari i mëparshëm, veçanërisht nëse janë prej metali ose druri.

Prandaj, nëse gjeni diçka që ju pëlqen është më mirë ta shmangni dhe të mos e merrni.

Në të shumtën e rasteve është një shenjë e keqe dhe është veçanërisht e rëndësishme të mos sillni sende të tilla në shtëpi për të mos prishur harmoninë dhe mirëqenien. Ky rregull vlen veçanërisht për sendet si paratë, pasqyrat dhe bizhuteritë.

Paratë

Sipas besimit feng shui, monedhat e vogla metalike, si dhe kartëmonedhat prej letre, mund të thithin energjinë e personit që i mbajti për herë të fundit në duar. Besohet se nëse gjeni një monedhë në rrugë është lumturi, por në fakt është një burim energjie e panjohur, të cilën me siguri nuk e dëshironi në shtëpinë tuaj.

Pasqyra

Besohet se pasqyra sjell vite fatkeqësish, veçanërisht kur thyhet. Është e sigurt që ky artikull lëshon një sasi të caktuar energjie dhe sipas parimeve të feng shui-t, ekzistojnë udhëzime të veçanta se ku duhet të pozicionohet pasqyra në shtëpi, për të mos tërhequr energji të keqe.

Bizhuteri

Besohet se bizhuteritë thithin energjinë e pronarit, veçanërisht kur janë prej ari ose argjendi. Si fillim, mund të jenë bizhuteritë familjare që janë përcjellë brez pas brezi, duke thithur çdo herë gjithnjë e më shumë energji të re. Edhe pse për disa njerëz besohet se bizhuteritë sjellin lumturi, në fakt mund të jenë një burim energjie negative.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Klitshko flet për BILD: 120 mijë rusë janë vendosur afër kufirit, na duhet ndihma e miqve!

Story i radhës

Këta janë emra e Komisionit të KOK-ut që e lanë futbollin në fund të Kategorisë A!

Të fundit nga