Këta janë emra e Komisionit të KOK-ut që e lanë futbollin në fund të Kategorisë A!

Futbolli është sporti më masiv!  

Por për Komisionin pesë anëtarësh, futbolli është sport si duket i dorës së dytë, si duket edhe basketbolli i dorës së dytë, edhe hendbolli si duket i dorës së dytë!

Komisioni ka vendosur gjithnjë sipas kritereve që i posedojnë ata. Hera e parë që futbolli gjendet në fund të kategorisë A.  

Këta janë emrat e pesë anëtarëve të Komisionit: Gazmend Maxhuni, Agron Mala, Shqipe Bajçinca Brestovci, Jeton Beqiri dhe Bujar Turjaka.

Pritet që Komisioni ta sqarojë pse futbolli është në fund!

Kategoria A
Federata e Xhudos e Kosovës 83.35 
Federata e Volejbollit e Kosovës 79.56
Federata e Karatesë e Kosovës 78.501
Federata e Hendbollit e Kosovës 78.093
Federata e Basketbollit e Kosovës 78.05
Federata e Futbollit e Kosovës 76.61

Kategoria B
Federata e Boksit e Kosovës 65.16
Federata e Mundjes e Kosovës 65.14
Federata e Sportit Shkollor e Kosovës 64
Federata e Atletikës e Kosovës 62,6117
Federata e Pingpongut e Kosovës 60.33
Federata e Notit e Kosovës 54.68
Federata e Gjimnastikës e Kosovës 53.03
Federata e Tenisit e Kosovës  51.42

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Mos e bëni kurrë! Ja çfarë ju ndodh nëse merrni paratë e gjetura në rrugë

Story i radhës

Shoqata rajonale e futbollit të juglindjes zgjedh përfaqësuesin që ka të drejtë vote në zgjedhjet e FSHF-së

Të fundit nga