Mjegull në rrugët Tetovë-Grupçin, Kumanovë – Shkup dhe Katllanovë – Veles

Shkup, 24 dhjetor – Përshkak mjegullave, është ulur qartësia e shikimit të rrugës në pjesët Tetovë-Grupçin dhe atë nga 20 deri në 30 metra. Pastaj në rrugën Kumanovë – Shkup shihet deri në 50-60 metra sidhe në rrugën Katllanovë – Veles nga 50 deri në 100 metra, informon Zhurnal.

 

Në pjesët e tjera të rrugëve, komunikacioni lëvizë pa pengesa dhe në rrugë kryesisht të thata. Nëpër vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata si për hyrje ashtu edhe për dalje.

Mos haroni se që nga 15 nëntori, çdo veturë ka për obligim të mbajë me vete pajisjet dimërore./Zhurnal.mk

Burimi: zhurnal.mk

Story i mëparshëm

Këshilla prindërore / 5 shenjat treguese të fëmijëve që gënjejnë

Story i radhës

Kërcënoi punonjësin e bastores, kërkohet paraburgim për kumanovarin që dyshohet për grabitje

Të fundit nga