Kush e përbën rrethin e ngushtë të Putinit?

Presidenti rus, Vladimir Putin është duke drejtuar ushtrinë e Rusisë në një luftë të rrezikshme në Ukrainë që kërcënon të shkatërrojë ekonominë e shtetit.

Ai rrallë është parë më i izoluar sesa në kohët e fundit, pasi shihet i ulur në distanca të mëdha edhe me këshilltarët më të afërt.

Si komandant i përgjithshëm, përgjegjësia për pushtim bie mbi të, mirëpo ai gjithmonë është mbështetur në një rreth besnik, pjesëtarët e të cilit po ashtu kanë nisur karrierat në shërbimet ruse të sigurisë, sipas transmetuesit britanik, BBC.

Pyetja është se kush e ka vëmendjen e tij në një prej momenteve më të rëndësishme të presidencës?

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Çfarë është ‘lifting i lëkurës’ me radiofrekuencë: Përfitimet dhe rreziqet e mundshme!

Story i radhës

Në Shoshë komisionerët e bllokuar nga bora, shtyjnë makinën

Të fundit nga