Kështu renditen federatat e kategorizuara nga KOK-u

Kategoria A dhe B e kategorizimit të sportit 202!

Xhudo rekomandohet nga Bordi Ekzekutiv i KOK-ut për t’u vlerësuar me maksimumin e pikëve (100).

Xhudo është e para, pasojnë volejbolli, karate, hendbolli, basketbolli e volejbolli.

Një kategorizim interesant apo jo!

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Këngëtarja e hitit të famshëm do të prezantojë Eurovision 2022

Story i radhës

Prokuroria Themelore në Prizren kërkon paraburgim për zyrtarin e Autoritetit Pyjor të Komunës së Prizrenit

Të fundit nga