Grubi: Qeveria miratoi vendime shumë të rëndësishme të infrastrukturës rrugore

Zv/ kryeministri Artan Grubi njofton se në seancën e sotme qeveria miratoi vendime shumë të rëndësishme për realizimin e dy projekteve dhe premtimeve të mëdha të infrastrukturës rrugore, 10 kilometrat e autostradës A4 Bllacë – Shkup si dhe të Qarkores në autostradën e Tetovës, edhe atë:

👉sigurimin e mjeteve për ndërtimin e autostradës A4, zona përgjatë kalimit kufitar Bllacë (Krahu Stenkovec). Gjithë projekti do të realizohet në bashkëpunim me Bankën Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim dhe
👉përpunimin e mëtejshëm të dokumentacionit projektues për ndërtimin e Qarkores në аutostradën e Tetovës, krahu nga fshati Trebosh deri në fshatin Neproshten.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Brenda dhomës së djalit të Kylie Jenner, ku vetëm një arush kushton mbi 9000 $

Story i radhës

Qeveria tërhoqi Ligjin për Ndryshimin e Gjinisë

Të fundit nga