Gjatë 24 orëve të fundit janë prodhuar 12 827 megavat orë energji elektrike

Gjatës 24 orëve të kaluara janë prodhuar 12 827 megavat orë energji elektrike, kumtoi Qeveria.

!SHA EMV më  26.03.2023 prodhoi 12 827 MWh energji elektrike, me çka me energjinë e prodhuar vetë plotësoi nevojat e amvisërive dhe konsumatorëve të vegjël, si dhe nevojat për furnizime shtesë për shkolla, industrinë ushqimore dhe subjekte të tjera vitale shtetërore, informoi Qeveria.

Në termoelektranat janë prodhuar 7 193 MWh ndërsa në hidroelektranat dhe në Parkun e Erës Bogdanci janë prodhuar 5 634 MWh.

Story i mëparshëm

Pas shkarkimit të Conte, Tottenham përballët me një tjetër goditje

Story i radhës

“Ngrit temperaturat”, bukuroshja “çmend” me trupin “seksi” në plazh

Të fundit nga