Çfarë kanë zili më shumë të tjerët tek ti?

Jo të gjitha marrëdhëniet ndërpersonale që kemi janë gjithmonë të shëndetshme dhe mbi të gjitha krejtësisht të sinqerta. Megjithatë, ne shpesh nuk jemi në gjendje të kuptojmë ndjenjat e vërteta të njerëzve ndaj nesh. Kjo nuk ndodh (vetëm) për shkak të një paaftësie të caktuar nga ana jonë për të kuptuar motivimet e thella të të tjerëve. Shumë njerëz priren të fshehin ose ndryshojnë gjithmonë ndjenjat e tyre në mënyrë që të krijojnë maska, ​​që të bëhen të pranueshëme për shoqërinë.

Meqenëse njerëzit ziliqarë përpiqen kaq shumë për të fshehur gjendjen e tyre shpirtërore, është vërtet e vështirë ta identifikosh atë. Ajo që mund të bëjmë, megjithatë, është të kuptojmë se cili aspekt i personalitetit tonë shkakton zilinë e njerëzve (edhe nëse nuk e kuptojmë kur të tjerët e ndjejnë atë).

Për të kryer këtë test ju kërkojmë të vëzhgoni pikturën për disa sekonda dhe të identifikoni të gjithë elementët që e përbëjnë atë. Pasi ta bëni këtë, do të duhet të zgjidhni elementin që ju ka goditur më shumë dhe të lexoni profilin përkatës.

Burri në timon

Burri në barkë është një detaj shumë i vogël në krahasim me tërësinë e pikturës. Për këtë arsye është mjaft e vështirë të dallohet.

Meqenëse është vendosur në skajin e varkës, është e qartë se mban timonin, prandaj po e drejton varkën. Ju jeni një person jashtëzakonisht i fortë dhe shumë i aftë për udhëheqje. Nuk u shmangeni vështirësive. Ju nuk keni frikë të merrni përgjegjësinë për një grup të tërë dhe të veproni me vendosmëri për të udhëhequr njerëzit që mbështeten tek ju. Ju nuk jeni një person egoist: ju pëlqen të punoni shumë, por ta bëni atë në hije, pa tërhequr shumë vëmendjen sepse nuk keni nevojë për miratimin e të tjerëve për t’u ndjerë të fortë. Forca juaj e brendshme dhe aftësia juaj e lindur për të komanduar dhe organizuar janë ato që njerëzit kanë zili më shumë për karakterin tuaj.

Varka e verdhë

Varka e verdhë është i vetmi element i lyer me ngjyrë të ngrohtë dhe është disi protagoniste e tablosë.

Për shkak të ngjyrës së, ajo bie shumë në sy në sfondin blu dhe, për këtë arsye, dallohet lehtësisht edhe nga një vëzhgues jo shumë i vëmendshëm. Ju jeni një person me një karizëm natyrale dhe unike. Të gjitha veprimet tuaja janë në gjendje të tërheqin vëmendjen dhe admirimin e të tjerëve, veçanërisht kur ndiheni të lirë të veproni dhe të shpreheni lirshëm.

Natyra juaj aventureske ju lejon të filloni aventura të reja me shumë entuziazëm. Entuziazmi juaj ngjitës tërheq gjithmonë njerëz të rinj rreth jush, aq sa për disa jeni një lloj “blete mbretëreshë”, por nuk është kështu. Ju nuk mundoheni me dëshpërim të dukeni dhe të keni një “oborr” njerëzish që adhurojnë. Gjithçka ju vjen natyrshëm dhe është lehtësia me të cilën e bëni atë që të tjerët ju kanë zili.

Vela

Vela e varkës zë një hapësirë ​​shumë të madhe në sipërfaqen e pikturës. E formuar nga dy vela më të vogla, ajo përfaqëson mjetin që lejon varkën të lëvizë dhe të arrijë në destinacionin e saj duke ndjekur rrugën e vet. Nëse e keni vënë re fillimisht këtë element (dhe vetëm më pas keni vënë re fytyrën) do të thotë se keni një vullnet shumë të fortë dhe se kjo forcë karakteri ju lejon të përballoni të gjitha vështirësitë e jetës me kokën lart.

Ky vullnet ju lejon të afirmoni lehtësisht personalitetin tuaj mbi atë të të tjerëve. Kur vendosni të bëni diçka ose që në përgjithësi diçka duhet bërë, ka shumë të ngjarë që në fund të bëhet pikërisht ashtu siç keni treguar. Kjo aftësi e juaja për të shkëlqyer pa përpjekje, veçanërisht në situata të vështira, gjeneron shumë zili te njerëzit që do të donin të ishin si ju, por nuk i kanë aftësitë.

Fytyra mbi velë

Fytyra mbi velë po “fryn” në mbulesën më të vogël të vendosur përpara saj. Prandaj duket se ajo po kontribuon konkretisht për të çuar përpara anijen, duke ndjekur kursin e vendosur.

Ky element është i vetmi element joreal i të gjithë pikturës, ndaj merr një vlerë të theksuar simbolike. Ai përfaqëson aftësinë për të përdorur aftësitë dhe forcën tuaj për të kontribuar në arritjen e një qëllimi. Ju jeni një person që mund të inkurajoni dhe mbështesni të tjerët në çdo situatë që ata gjenden. Ju gjithashtu jeni në gjendje të punoni me vendosmëri për të përfunduar një projekt ose për të arritur një qëllim.

Jeni jashtëzakonisht bujarë dhe nuk do të kishit ndërmend ta vendosni veten në qendër të vëmendjes. Ashtu si shumë njerëz të mirë që janë në gjendje të ndryshojnë botën duke dhënë një shembull të mirë, ju shpesh përfundoni në qendër të vëmendjes. Gjëja qesharake është se shpesh nuk e vini re! Pastërtia juaj e shpirtit dhe bujaria juaj e madhe, si dhe karizma juaj natyrore janë ato që nxisin zilinë e njerëzve të tjerë.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Vdiq Izet Kastrati, ish-hendbollisti i dalluar i Kosovës

Story i radhës

Ministri ukrainas i financave thotë se qeveria nuk do të pranojë asnjë humbje territoriale

Të fundit nga