Trafiku Urban këtë fundjavë pa pagesë

Sot dhe nesër udhëtimi më autobusët e Trafikut Urban do të jetë pa pagesë. Kështu ka njoftuar kjo kompani publike që ka liruar qytetarët nga pagesa e zakonshme prej 40 centë. Vendimi

Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit Pejë 1. Nga NS 35/10[kV] Klina do të ndërprehet: Dalja 10[kV] Jagoda (kodi:52000105) nga ora 09:00 deri 16:00 Vendet: Fshatrat: Budisallc, Jagodë, Krushevë e Madhe

​Shënohet 23 vjetori i Masakrës në Dubravë

Në përkujtim të 23 vjetorit të masakrës së Dubravës, ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu së bashku me ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, dekanin e Fakultetit Juridik të Universitetit