“Burri im thotë se mungesa e seksit me mua e shtyu te gratë tjera – jam shumë e lënduar dhe e zemëruar”

Një grua po ndihet e tronditur nga ajo që ka zbuluar për burrin e saj,

Rrëfimi i plotë:

E dashur psikologe: Burri im pretendon se ai bashkua me një faqe seksi vetëm sepse unë e kam lënë pas dore se isha e dhënë pas punës.

Kjo duket si një justifikim i çalë – dhe fajësimi i viktimës – dhe unë jam shumë e lënduar dhe e zemëruar.

Unë jam 41 vjeç dhe burri im është 44. Ne jemi të martuar për 20 vjet dhe kemi dy djem, dhjetë dhe tetë vjeç.

Duke qenë se kam edhe një punë të ngarkuar me kohë të plotë, në kohën kur kthehem në shtëpi, gatuaj dhe kujdesem për fëmijët, më mbetet pak kohë ose energji për seks.

Mendova se burri im ishte i lumtur. Por, kohët e fundit kam filluar të dyshoj se ai po bënte diçka.

Ai po kalonte shumë më tepër kohë në telefonin e tij, duke u tërhequr nga unë dhe duke injoruar fëmijët.

Vendosa të kaloj në telefonin e tij dhe gjeta biseda mes tij dhe disa grave të tjera.

Disa nga mesazhet që i dërgoi burri im ishin grafike seksuale.

Kur u përballa me të, ai mohoi të fliste me ndonjë grua.

Por unë kisha pamjet e ekranit për ta vërtetuar atë. Pa pasur ku të fshihej, më në fund e pranoi. Ai tha se ishte vetëm për argëtim dhe se nuk organizoi të takonte asnjë nga gratë.

Dhe më pas ai kishte vrerin të më fajësonte mua, duke thënë se nëse do të bënim më shumë seks, ai nuk do ta kishte bërë kurrë. I gjithë besimi ka ikur dhe ndjej se dua që martesa jonë të përfundojë.

Ai mohon se diçka nuk është në rregull dhe dëshiron që unë ta fal dhe të vazhdoj sikur asgjë të mos ketë ndodhur. Unë nuk mund ta bëj këtë.

Jam në humbje dhe nuk di ku të drejtohem.

Përgjigja e psikologes: Burri juaj është i vetmi fajtor për këtë. Ai duhet të marrë përgjegjësi.

Ndoshta nëse ai do t’ju ndihmonte më shumë me fëmijët, do të kishit më shumë kohë dhe prirje për seks.

Besimi juaj është shkatërruar, por është e mundur të rindërtoni këtë dhe martesën tuaj nëse të dy jeni të gatshëm të provoni dhe kjo do të jetë mirë për fëmijët tuaj.

Thuaji atij se ndihesh e lënduar. Tregojini atij se sa e shqetësuar dhe e lënduar jeni dhe lërini përshtypjen e nevojës për ta zgjidhur këtë së bashku.

Komunikimi i mirë është çelësi. Në vend që të kthehet në faqet e seksit, ai duhet të flasë me ju.

Ndoshta sugjeroni gjithashtu që ai të marrë një rol më praktik kur bëhet fjalë për gatimin dhe kujdesin ndaj fëmijëve, në mënyrë që të ndiheni më pak e lodhur dhe të keni më shumë kohë për intimitet.

Burimi: botasot.info

Story i mëparshëm

Deschamps: Zgjedhjet në Francë? Futbollistët kanë ndjeshmëri

Story i radhës

Scholz e përkrah Bidenin: Është një nga politikanët më me përvojë në botë

Të fundit nga