​5 arsye të gabuara për t’u martuar

Edhe pse martesa duhet të jetë kurorëzimi i një marrëdhënieje mes dy njerëzve, përfundimi i saj shpesh vjen nga një sërë arsyesh të gabuara.

Pavarësisht nëse është siguria, financiare apo emocionale, apo fakti që keni kaluar shumë kohë me dikë, këto nuk janë arsye për t’u përkushtuar ndaj dashurisë dhe mbështetjes së përjetshme të dikujt.

Mund të habiteni, por këto, natyrisht, nuk janë të vetmet arsye pse dikush vendos të ndërmarrë një hap kaq të rëndësishëm dhe të madh.

1. “Ne kemi qenë bashkë për një kohë të gjatë”

Ndodh shpesh që çiftet e dashuruara të hyjnë në ujërat martesore vetëm sepse kanë kaluar një kohë të gjatë bashkë. Pikërisht për këtë ndodh që shumë shpejt të kenë jetë mjaft të paplotësuara.

2. “Jemi në ato vite”

Të gjithë miqtë tuaj tashmë janë të martuar, dhe ju të dy jeni në moshën kur duhet të martoheni? Nëse mosha nuk është faktor kur bëhet fjalë për argëtim, pse është një faktor kur bëhet fjalë për martesën?

3. “Të gjithë e presin nga ne”

Shumë çifte e kanë të vështirë t’i rezistojnë presioneve të mjedisit të tyre, qofshin prindër apo miq. Megjithatë, nuk duhet të bëni kurrë diçka për dikë tjetër.

4. “Ora ime biologjike po troket”

Kjo është veçanërisht e vërtetë për gratë. Megjithëse ora biologjike është vërtet e rëndësishme për riprodhimin, kjo nuk do të thotë se martesa është zgjidhja.

5. “Do të jetë siguria ime financiare”

Në ditët e sotme, shumë çifte vendosin të martohen për shkak të financave. Duhet ta dini se nuk sjell lumturi.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Masvidal mbante një maskë anti-Covid në fytyrë…

Story i radhës

Putini: Gazi rus tani duhet të paguhet në rubla

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish