Жители на Стајковци и Синѓелиќ ќе блокираат улица поради неажурноста на ЕВН

Дел од жителите на скопска Гази Баба за денеска најавија граѓански протест против, како што, велат неажурнста а ЕВН.

-Од 15 до 17 часот ќе има протест на граѓани од населени места Стајковци и Синѓелиќ по повод неажурност на ЕВН. Во тој временски период ќе боде блокирана улицата Методија Андонов Ченто кај клучката Агросервис. Се повикуваат граѓаните да дадат поддршка на протестот, а другите кои имаат неодложни работи во тој временски период да го заобиколат тој дел на општината, се вели во нивниот повик. 

skopjeinfo.mk

Story i mëparshëm

Sot do të varroset Rexhail Qerimi

Story i radhës

ВИДЕО | Дувњак: Потребен е баланс меѓу информациите од јавен интерес и она што го објавуваат новинарите

Të fundit nga