Vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës sot

Kompania Kosovare për Distribuim të Energjisë Elektrike (KEDS) ka njoftuar se gjatë ditës së sotme do të ketë ndërprerje në disa lokacione të ndryshme.

Këto ndërprerje vijnë për shkak të disa punimeve nga palët e treta.

Njoftimi i plotë:

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Puhovci (kodi: 50051009) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Kisha Katolike, Ambullanca e stomatologjike, Dukagjini 1, TS 5 dhe Dukagjini 2.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje 10kV, sipas PEE

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërpritet në stabiliment:

TS 10/04 kV Ethem Trade (kodi: 31000030046) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Gjimnazi Klasik Loyola (kodi: 31000030047) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Terminali (kodi: 31000030048) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Liburniaimpex (kodi: 31000030049) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV “NTP Morina automobiles”H.Morina (kodi: 31000030050) prej orës 12:00 deri në ora 16:00  

TS 10/04 kV Galva-zing (kodi: 31000030051) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV ARD GROUP Avdyl Hoxha (kodi: 31000030052) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV ZINKONIE (kodi: 31000030053) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV ARBERIA TURIST (kodi: 31000030054) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Bektesh Sefer Bekteshi (kodi: 31000030055) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV N.T.P.SH.”KASTRATI-COMERCE (kodi: 31000030056) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV FE-Plast (kodi: 31000030057) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Zhuri Sh.P.K (kodi: 31000030058) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Swiss Pelet (kodi: 31000030059) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Kristal Palace (kodi: 31000030060) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV N.T.SH.”EKO ENERGY” (kodi: 31000030061) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Egzoni (kodi: 31000030062) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV KAG Asphalt (kodi: 31000030063) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Banesat e socialit (kodi: 31000030064) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Koshi Group (kodi: 31000030065) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV PZ Group (kodi: 31000030066) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV NTP Shantiri-Haskuka (kodi: 31000030067) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV AL-PETROLL SH.P.K. (kodi: 31000030068) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV MULTI BUSINES GROUP (kodi: 31000030069) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV ” TOLA – B & N ” SH.P.K. (kodi: 31000030071) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV DELIGHT L.L.C. (kodi: 31000030074) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV N.T.SH.” ÇELIKU PLLAST (kodi: 31000030075) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: Pjesë e f.sh Petrovë dhe bizneset per gjatë rrugës tranzite

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje 10kV, sipas PEE

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Buffon bën deklaratën e madhe për të ardhmen e tij

Story i radhës

Rrjeti po vlon, thuhet se Rihanna pret binjakë

Të fundit nga