Ushtarët janë të shkëlqyeshëm në shtrat

Kur bëhet fjalë për takime me ushtarakë, aspekti i marrëdhënies në distancë mund të jetë gjëja e parë që ju vjen në mendje. Të jesh i ndarë për muaj të tërë me personin që do dhe dëshiron të jesh, është gjëja më e keqe. Lamtumirat që duhet t’i thuash herë pas here janë zemërthyese.

Sidoqoftë, mbani mend të gjitha përshëndetjet dhe atë përqafim të ngushtë ose puthje të ëmbël që vjen me takimin me atë që është i juaji pas një kohe të gjatë, shkruan kk.

Takimi me një ushtar është edhe lumturi!

Më poshtë gjeni disa arsye pse ushtarët janë të dashurit më të mirë:

Ata duan thellësisht dhe përgjithmonë

Kanë stil

Janë mbrojtës

Ata janë modestë dhe kryelartë

Ata janë lojtarë të shkëlqyer të ekipit

Ata ju sjellin mundësi dhe përfitime

Ata ju japin lirinë

Janë të shkëlqyer në shtrat

Ata janë të durueshëm dhe të sjellshëm

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ballkani përballet me Llapin, Drenica kundër Dritës

Story i radhës

Kjo është gjendja e centralit bërthamor pas sulmit nga Rusia

Të fundit nga