Trajtimi i qenve endacakë, komuna e Prishtinës formon grup punues për gjetjen e strategjisë kornizë

Komuna e Prishtinës ka organizuar tryezë të rrumbullakët lidhur me përpilimin e strategjisë kornizë për trajtimin e qenve endacakë.

Në këtë tryezë po marrin përfaqësues nga BE, organizata joqeveritare dhe akterë profesional të fushës mbi strategjinë kornizë për trajtimin e qenve endacak.

Në fillim të takimit u lejuan mediat te marrin pamjet.

Ndërsa pas takimit, kryetari i Prishtinës Përparim Rama do të mbajë konferencë për medie lidhur me vendimet dhe strategjitë e këtij takimi.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Shpërndarës droge në Gjirokastër/ Policisë iu prezantua si efektiv Forcave Komando, arrestohet 29-vjeçari

Story i radhës

Sot do të varroset Rexhail Qerimi

Të fundit nga