Test personaliteti/ Grupi juaj i gjakut tregon se kush jeni në të vërtetë

Jo të gjithë e dinë rëndësinë e njohjes së grupit të gjakut. Njohja e kësaj është thelbësore për urgjencat, të tilla si aksidente ose ndonjë urgjencë spitalore që kërkon transfuzion gjaku. Njohja e grupit të gjakut mund të jetë shumë e dobishme edhe në jetën e përditshme. Duket, në fakt, se grupi i gjakut mund të tregojë shumë për personalitetin e një personi.

Madje në Lindje ekziston një traditë e leximit çdo ditë të horoskopit të grupit të gjakut. Në të vërtetë, në Japoni ekziston një doktrinë e vërtetë e quajtur Ketsuekigata, ose “doktrina e grupeve të gjakut”, një doktrinë me ndjekës të barabartë me 70% të popullsisë japoneze. Kjo doktrinë synon të bashkojë personalitetet e përbashkëta dhe të lidhura, në mënyrë që të formojnë një grup. Për ta bërë këtë, ju duhet vetëm të dini grupin tuaj të gjakut. Doktrina duket se funksionon aq shumë sa që përdoret edhe në nivel profesional. Në fakt, disa agjenci martesash marrin parasysh grupin e gjakut për të gjetur shpirtin binjak të klientit të tyre. Madje disa kompani punësojnë punonjësit duke u bazuar në grupin e gjakut.

Testi i grupit të gjakut, zbuloni personalitetin tuaj

GRUPI A: njerëzit me grup gjaku A janë njerëz shumë kokëfortë dhe të vendosur. Ata janë gjithashtu jashtëzakonisht të qetë dhe vetëkontrolli është pika e tyre e fortë, por pas kësaj sjelljeje Zen fshihet një person jashtëzakonisht nervoz. Pavarësisht kësaj, ata janë shumë të aftë për të fshehur emocionet e tyre, prandaj ndonjëherë mund të duken cinikë. Ata vendosin rregullat shoqërore mbi gjithçka tjetër. Burrat e grupit A janë njerëz të prirur për prindër, ndërsa femrat, nga ana tjetër, nuk pajtohen shumë dhe preferojnë karrierën. Në doktrinën Ketsuekigata, grupi A lidhet me fshatarët.

GRUPI B: janë njerëz shumë gazmorë dhe me diell. Ata gjithmonë kanë një buzëqeshje në fytyrën e tyre dhe duan të bisedojnë. Ata i duan rolet e pushtetit edhe nëse nuk janë të prirur të respektojnë rregullat. Në fakt, ata tentojnë të veprojnë me impuls pa menduar më parë për pasojat e veprimeve të tyre, të cilat për këtë arsye janë jashtëzakonisht të papritura. Grupi B është i lidhur me tregtarët.

GRUPI AB: njerëzit që i përkasin këtij grupi priren të bien lehtësisht në depresion. Mërzia dhe melankolia shpesh mbretërojnë, kjo sepse ata janë njerëz jashtëzakonisht të zhytur në mendime. Megjithatë, ata janë dëgjues të shkëlqyer dhe kujdesen për ndjenjat e të tjerëve. Ata kërkojnë shumë si nga vetja ashtu edhe nga të tjerët. Sipas Ketsuekigata, grupi AB është i lidhur me artizanët.

GRUPI 0: këta janë njerëz jashtëzakonisht paqësorë dhe vetëmohues. Ata janë njerëz shumë misterioz dhe mezi e lënë shpirtin e tyre të shikojë, duke e fshehur mirë atë që ndjejnë. Ata janë shumë mendjehapur dhe shumë të shoqërueshëm. Në dashuri janë persona shumë të pjekur dhe të respektueshëm. Është shumë e vështirë që ata të lihen mënjanë. Ata janë njerëz jashtëzakonisht të vetëdijshëm, pavarësisht se ndonjëherë mund të duken kaq naivë dhe të pafajshëm. Njerëzit e grupit 0 janë të lidhur me luftëtarët.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Gledis Nano rrëfen veprimet e policisë për prishjet te “5 maji”: Si u kërcënua kryetari i Bashkisë Erion Veliaj

Story i radhës

Raporti: Agjencia e shëndetësisë, mangësi të vazhdueshme në përgjigjen ndaj krizave

Të fundit nga