Sonte i mbaruat iftarët në sheshe të qyteteve me shumicë shqiptare

Sonte i mbaruat IFTARËT në sheshe të qyteteve me shumicë, shqiptare.

Po de i mbaruat!

Kushdo qoftë ai – ajo / ata që i organizuan iftarët në rrugë, qëllimi ishte PURO POLITIK dhe pik.

Gjatë tërë historisë tonë shqiptare, kemi pasur sfida dhe varfëri edhe më të mëdhaja, mirëpo kurrë iftarët në sheshe të qyteteve nuk i kemi organizuar.

Kot e keni….., ju servil dhe sahanlëpirsa!

Ne shqiptarët: E pranoni ju apo jo ne ishim, jemi dhe ç’doher do të jemi përkrah dhe përjetësisht në të mirë dhe në të keq, vetëm kah AMERIKA – SHBA-ës – USA, prapë pik.

Asnjëher të vetme s’kam qenë dhe s’jam kundër asnjë besimi – feje.

Kam lindur, fillimisht shqiptar dhe sigurisht me besim fetar, jam musliman.

Po kurrë ama bash kurrë, s’do ushqehem edhe nëse VDES nga URIA, me ushqim që servohet me prapavija politike dhe tenton të shfrytëzoj gjendjen e rënduar të bashkombësve të mi dhe të krijoj ndasi dhe turbullira, karshi miqve tanë ndërkombëtar.

Citoj:

Ma mirë n’vorr me u kja për mallë / se nën shkja me ndejë për t’gjallë,,,

Ata t’cilët nuk e dinë, kush e ka shkruar këtë thënje, vafshin në t’samës!

Ndërsa unë po them:

Më mirë n’vorr nga uria se të ushqehem; nga Rusia – Turqia dhe Serbia.

O ju të mjerë, mos harroni se kështu si unë ka shumë dhe kurrë, nuk përkulen dhe nuk shiten edhe përkrah AMERIKËS, ç’doher qëndrojnë!

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

​Kongresisti Kinzinger propozoi rezolutë për përdorimin e forcave amerikane në Ukrainë

Story i radhës

Greqi: 26 vjeçari shqiptar e godet për vdekje me veturë 59 vjeçarin

Të fundit nga