Si duhet vepruar ndaj deputetëve që gënjyen vendbanimet me qëllim të keqpërdorimit të parasë së qytetarëve?

Deputetët të cilët kanë gënjyer vendbanimin vetëm për të gëzuar kompenzimin e udhëtimit, nuk e meritojnë të hyjnë përsëri në shtëpinë e popullit të Kosovës (Parlamentin e Kosovës).

Ky është një rast, që dëshmon se, deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk e kanë hallin e qytetarëve, por intresat e veta meskine.

Në një vend në të cilin popullata është e emancipuar politikisht dhe kombëtarisht, deputetëve të tillë ia zënë derën e parlamentit për t’i mos i lënë për të hyrë në parlament, ata që kanë hyrë në parlament para se populli ta zinte derën për t’i mos i lenë të hynë në parlament, duhet të nxjerren me dhunë nga parlamenti dhe të hidhen në kontinjer .

Ata, që kanë pasur rastin ta shohin, një ngjarje e tillë, ngjajshëm ka ndodhur në Parlamentin e Ukrainës para ca vite.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

​Ukraina i dërgon qeverisë gjermane listën e kërkesave për armatime

Story i radhës

Çka raporton VOA për rrëzimin e Qeverisë malazeze?

Të fundit nga