Shtatë arsye se përse nënën nuk mund ta zëvendësoj askush!

Kujdeset për ju

Vetëm një teshtimë e lehtë dhe e gjithë bota do të bie në supet e saj.

Ajo do të të përgatitë çaj dhe do të sjell gjëra për t’u mbuluar që të mos ftoheni,/

E gatshme t’ju ushqej gjatë tërë ditës

Pavarësisht se sa mbi peshë jeni, duhet të hani të paktën dy herë që nëna juaj të ndjehet se keni ngrënë mjaftueshëm.

Asnjëherë nuk jeni mbipeshë në sytë e saj.

Të ruan nga çdo gjë

Nëse jeni vajzë dhe jeni vonuar gjatë natës, mundësitë janë të mëdha që do të të thërret në celular 50 herë, duke të pyetur se ku je dhe se kur do të arrish në shtëpi.

Nuk keni nevojë për alarm që të zgjoheni nga gjumi

Mendja e saj punon si alarm dhe do të zgjohet nga gjumi para se të zgjoheni ju.

Ajo do të sigurohet se do të shkoni në shkollë apo punë me kohë.

Punon 24/7

Pavarësisht sesa ndjehet e sëmurë, ajo do të punoj që stomaku juaj të mos jetë i zbrazët.

Ajo gjithmonë punon 24/7 pa asnjë ditë pushim.

Ju motivon tërë kohën

Pavarësisht se si dukeni, në sytë e saj jeni krijesa më e mirë e Zotit.

Veç kësaj, nëse nuk bëni diçka mirë, ajo vetëm do t’ju inkurajoj dhe motivoj që të mos ndaleni.

Është afër jush gjithmonë

E veçanërisht nëse jeni të sëmurë nga ndonjë grip apo sëmundje.

Ajo është e vetmja që do të qëndroj pa gjumë tërë natën për t’u kujdesur për ju. 

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ku ishte Hashimi, Kadriu, Fatmiri, Samiu, kur u vra Adem Jashari???

Story i radhës

Hapen kutitë e votimit

Të fundit nga