Shtabi i krizës me vendim të rëndësishëm

Mbrëmë, Shtabi kryesor koordinues i krizës e mbajti mbledhjen e dytë, ku ministri i Shëndetësisë Bekim Sali e prezantoi gjendjen aktuale me pandeminë e shkaktuar nga KOVID-19.

Në mbledhje u diskutua dhe u miratua rekomandimi për të shkurtuar periudhën e izolimit pas testit PCR pozitiv prej 10 në 7 ditë.

Rekomandimi është në bazë të propozimit të Komisionit për Sëmundje Ngjitëse, për shkak të fotografisë më të lehtë klinike shkaktuar nga lloji omikron.

Rekomandimi është dorëzuar deri te Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe duhet të diskutohet në mbledhjen e ardhshme të Qeverisë

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Petkov: Njerëzit nuk presin retorik politike por rezultate konkrete

Story i radhës

Privilegjet burokratike fenomeni i fetishizimit në një shoqëri të bazuar në ndarjen

Të fundit nga