ShSKUK: Të spitalizuar 115 pacientë

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se në spitalet janë të shtirë 115 pacientë, prej tyre 94 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 21 të tjerë post-COVID.

ShSKUK ka njoftuar edhe se në oksigjenoterapi janë 41 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë të shtrirë 4 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 37 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 19 pacientë post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 4 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë

Klinika Obstetrike Gjinekologjike, 17 pacientë

Spitali i Gjakovës, 13 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Prizrenit,3 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 11 pacientë

Spitali i Ferizajt, 4 pacientë

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

“Big-u i vërtetë fillon këtë javë”/ Paloma zbulon 5 finalistët sipas saj

Story i radhës

Д-р Лазаров сведочел на несреќа во која возачот двапати избегал

Të fundit nga