Shpëtohen dy alpinistë nga Shkupi 

Sot rreth orës 15, ekipi për reagim të shpejtë për shpëtim malor nga Reparti rajonal për mbrojtje dhe shpëtim në Tetovë me përfaqësues të Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim, kanë pranuar thirjen se dy alpinistë nga Shkupi janë lënduar diku mbi fshatin Veshallë në malin Sharr afër kufirit me Kosovën.

Pas komunikimit me personat, ekipet shkuan në vendngjarje për gjetjen dhe shpëtimin e tyre.

Pas gjetjes së tyre, njërit nga alpinistët i është ofruar ndihmë për shkak të lëndimit në gju.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Garancia duhet me interes të ulët! Ekspertët tregojnë si mund të ndihmohet vërtet bujqësia nga fondi sovran

Story i radhës

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim Maqedoni: Shpëtohet dy alpinistë në malin Sharr

Të fundit nga