Shkrepje familjare e Këshillit Ministror të OSBE-së në Shkup

Pasi kanë mbërritur të gjithë pjesëmarrësit e ftuar në takimin e Këshillit Ministror të OSBE-së në Shkup, është bërë edhe fotoja e parë familjare me të gjithë të pjesëmarrësit. Në qendër të fotos familjare është kryesuesi dhe nikoqiri i këtij takimi, ministri i Jashtëm i vendit, Bujar Osmani.

Story i mëparshëm

Hoxhaj: Nuk pres asgjë nga dialogu, Kurti nuk e do përmbylljen e shtetndërtimit të Kosovës

Story i radhës

Trençevska: Masat kundër krizës mbulojnë mbi 187,000 pensionistë

Të fundit nga