SHKKAMVP memorandum bashkëpunimi për zhvillimin e kurseve të modulit ” Become Freelance Digital Accountant” në RMV

Shoqatа e Kontabilistëve dhe Kontabilistëve të Autorizuar të Maqedonisë Veriperëndimore (SHKKAMVP) vazhdon me ofrimin e trajnimeve të reja në sferën e kontabiliteti në bashkëpunim me MELITA & PARTNERS, duke ofruar modulin ” Become Freelance Digital Accountant”.
Me këtë lloj trajnimi mundësojmë profesionistëve të kontabilitetit dhe çdo individi në avancimin e shkathtësive digjitale për qasje në tregun lokal dhe global në dhënien e shërbimeve të kontabilietit.

Me datë 01.06.022 përfaqësuesi i SHKKAMVP, z. Vullnet Bajrami dhe përfaqësues të MELITA & PARTNERS Melita Ymeraga, nënshkruan memorandum bashkëpunimi për zhvillimin e kurseve të modulit ” Become Freelance Digital Accountant” në RMV.

Qëllimi i këtij kursi është që duke mësuar këtë platformë të kontabilitetit ju lirisht do të mudn të kyqeni në tregun global të punës duke punuar ONLINE për firma Amerikane, Angleze, Kanadase, Skandinave etj.

Për më shumë reth trajnimeve në linkun

KUDO Education | Become Freelance Digital Accountant (kudo-education.com)

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Dikur mikesha të pandara, Oriola Marashi dhe Kejvina Kthella i japin fund miqësisë! Kush është mashkulli që hyri mes tyre?

Story i radhës

Milan po punon për të rinovuar me Leaon

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish