Qeveria miraton ndryshimet, uniformat e policisë do të jenë edhe në gjuhën shqipe

Në seancën e sotme të Qeverisë janë miratuar ndryshimet e Dekretit për uniformat dhe simbolet e tyre, i cili parasheh përdorimin e gjuhës shqipe si gjuhë zyrtare edhe në uniformat e shërbimeve policore në përputhje me ligjin.

Story i mëparshëm

Barcelona vazhdon të këmbëngulë

Story i radhës

Ethereum Co-Founder Raises USD 450M & Bashes Solana, Another DeFi Hack + More News

Të fundit nga