Qeveria e RMV-së: EMV merr edhe menaxhimin e ngrohjtores Shkupit Veri

Në seancën e 5-të të sotme, Qeveria, në bazë të autorizimeve nga gjendja e shpallur krize në furnizimin me ngrohje, miratoi Marrëveshjen për bashkëpunim afarist dhe teknik të EMV me Ngrohtoren Shkup Veri SHA – Shkup.

Në seancën e 5-të të sotme, Qeveria, bazuar në kompetencat e krizës së shpallur në furnizimin me ngrohje, miratoi Marrëveshjen për bashkëpunim afarist-teknik me të cilën rregullohen të drejtat dhe detyrimet reciproke të prokuroririmt si përfaqësues i Elektranave të Maqedonisë së Veriut (EMV), me çka EMV do të fitojë të drejtën për të menaxhuar të gjitha aktivitetet afariste të ngrohjes Shkup Veri SHA – Shkup, me të gjitha llogaritë e transaksionit të Sh.A. Shkup Veri – Shkup si dhe me llogarinë e dedikuar që ngrohtorja do ta hapë ekskluzivisht për nevojat të kësaj Marrëveshje Biznesi bashkëpunim teknik.

Marrëveshja për realizimin e bashkëpunimit afarist-teknik ka për qëllim sigurimin e energjisë termike për furnizim të banorëve të qytetit të Shkupit.

Qeveria sot miratoi vendim me të cilin miratohen tekstet e marrëveshjeve me BEG-në dhe ngrohtores Shkup Veri SHA – Shkup dhe miraton funksionimin e Bordit Menaxhues dhe Këshillit Mbikëqyrës të AD Elektranat e Maqedonisë së Veriut në pronësi shtetërore, me BEG dhe Kompania për furnizim me avull dhe ujë të ngrohtë Shkup Veri SHA – Shkup.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ekziston filozofia rugoviane

Story i radhës

Bastisje në Poroj të Tetovës! Gjenden armë, municion dhe materie të dyshimta (FOTO)

Të fundit nga