Punime të domosdoshme, në këto vende sot ka ndërprerje të energjisë elektrike

KEDS ka njoftuar se sot do të kryhen punime të domosdoshme në sistem dhe për pasojë në disa vende do të ketë mungesë të energjisë elektrike.

Orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Nga NS 220/35/10[kV] Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV J21 Livadica (kodi: 14000011) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja:  Ndërprerje emergjente, testimi i ndërprerësit të fuqisë.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV J22 Podujeva 5 (kodi: 14000005) prej ores 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Qyteti një pjesë, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe Ballovci.

Arsyeja:  Ndërprerje emergjente, testimi i ndërprerësit te fuqisë.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV J24 Podujeva 4 (kodi: 14000004) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit, afër Hotel Besiana.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, testimi i ndërprerësit të fuqisë.

Nga NS 220/35/10[kV] Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV J25 Fan Zahir Pajaziti (kodi: 14000018 ) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fabrika e Armaturës.

Arsyeja:  Ndërprerje emergjente, testimi i ndërprerësit të fuqisë.

Pejë

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kastrati (kodi: 51000007) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Istogu I (kodi: 54000008) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Istogu i Poshtëm, Muzhevinë Arifaj, Muzhevinë Blakaj, Muzhevinë Gateri, Muzhevinë 1, Ukaj, Dragolevci i Ulët, Luga Kulla, Dragolevc Gateri, Shpatoll, Muzhevinë Balaj Kabashët Tomoc, Sylaj Balaj LLuga, Istogu ETC, Muzhevinë Jahaj, Dragolevc e Reja, si dhe HC” Burimi” Istog.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Nga NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] J15 – Qyteti Klina (kodi: 52000012) nga ora 12:00 deri në ora  14:00

Vendet: rrugët: Abedin Rexha, Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Dedë Gjon Luli (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë),  Isa Boletini (një pjesë), një pjesë e Klinës, Lidhja e Prizrenit, Maluzhganë (një pjesë), Marija Shllaku (një pjesë), Mehdi Morina (një pjesë), Mujë Krasniqi, Sheshi Mujë Krasniqi, Qendra Zejtare (një pjesë), Skender Rexhepi dhe një pjesë e rrugës Struga.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, bartja e përçuesve në tensionin e mesëm – lokacioni Klinë.

Prizren

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hasi II (kodi: 30034003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Nga NS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Bazhdarana (kodi: 31000022) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Adem Jashari, Edit Durham, Preveza,Murat Kabashi, Srebrenica, Manush Berisha, Mehmet Akif Ersoj, Mbreti Agron, Mbreti Bardhyl, Bekim Muhaxheri, Behajdin Hallaqi,  Ersan Mazreku, Leskovci, Pellazgët,  Agron Bytyqi, Fahredin Hoti,Ukë Bytyqi,  Fadil Balaj, Elena Gjika, Beteja e Kabashit, Janina, Ahmet Prishtina, Flamuri, Meriman Jakupi, Dalmatët, Qazim Berisha(banesat), Rexhep Kabashi, Muhaxherët, Bazhdarhane, Fan Noli dhe Albulena.

Arsyeja:  Ndërprerje emergjente, rregullimi i kokave të dëmtura kabllovike, shtimi i vajit në transformatorët 10/04.kV.

Mitrovicë

Nga NS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Betonjerka (kodi: 70000104) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Rahovë, Zhazhë, Vllahi, Zijaq, Dedi, Zabërgjë, Selac, Maxher, Melenic, Boletin, rr.Shemsi Ajeti, rr.Bislim Bajgora, Kelmendë-Lipë, Brigada 141 Mehë Uka, Lisicë, rr.Kadri Bistrica, rr.Kemajl Ataturku, Lipë, rr.Hekurudhës, dhe rr Brigada 142.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

A dëshiron Tuchel të kthehet te Chelsea?

Story i radhës

Plagosja e djalit të familjes ‘Capat’ dhe të shtënat te shtëpia e Sekiraqës – detajet si u terrorizua një lagje e tërë

Të fundit nga