Për momentin kemi probleme me faqen zyrtare në Facebook!?

Portali Aktuale.mk gjatë mëngjesit të sotëm është sulmuar nga persona të papërgjegjshëm me duke e hakuar faqen zyrtare e portalit Aktuale.mk në Facebook.

Redaksia e Aktuale.mk me këtë rast e informon opinionin dhe lexuesit e saj se informacionet që eventualisht do të postohen ne faqen zyrtare të portalit nuk janë postime të gazetarëve tanë me çka nuk mbajmë përgjegjësi për informacionet që mund të postohen atje.

Për hakimin e faqes zyrtare në Facebook janë informuar të gjitha organet relevante, ndërsa punohet në rikthimin e faqes zyrtare në Facebook.

Deri në rikthimin e faqes, redaksia do të vazhdojë punën me postimin e lajmeve vetëm në web faqen zyrtare

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ky është moti për të dielën

Story i radhës

Muhammed Izeti, mbron disertacionin e doktoratës

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish