Partneri i Selës kërkon luftë (FOTO)

Kur të gjithë i druhen luftës, është deputeti i partisë “E Majta”, Borislav Krmov ai që ka kërkuar që të ketë luftë, njofton desk.al

Nëpërmes një statusi në “facebook”, Krmov ka thënë se lufta e le nën hije qetësinë, njejtë sikurse nata e mbulon ditën.

Partneri i Selës ka thënë se paqja është vdekjeprurëse.

Story i mëparshëm

Bytyqi: Maqedonia e Veriut ofron një gamë të gjerë mundësish investimi në prodhim, energji, ndërtim, turizëm dhe bujqësi

Story i radhës

Ramosaj e Marku më të mirët te Kreuzlingeni

Të fundit nga