Partia Alternativa sot organizon Kongresin e Parë partiak

Nën moton “Gjithmonë ka Alternativë”, partia Alternativa, gjatë ditës së sotme do të mbajë Kongresin e parë partiak.
Kongresi do të mbahet në orkestrën Filarmonike e Maqedonisë së Veriut – Shkup me fillim në ora 12 në fjalë do të organizohet në dy faza.
Rendi i ditës
Ora 12:00 – 13:30 pjesa e hapur e Kongresit
– program kulturor dhe artistik
– Fjalimi i një përfaqësuesi të Forumit Rinor
– Fjalimi i një përfaqësuesi të Forumit të Gruas
– Fjala e Sekretarit të Përgjithshëm të Alternativës, Bekim Sali
– Fjala e kryetarit të Alternativës, z. Afrim Gashi
Ora 13:30 Deklaratë për media e kryetarit të Alternativës, z. Afrim
Gashi
Nga ora 15:00 deri në 19:00 mbyllja (pjesa e punës) e Kongresit
Ora 19:00 Deklaratë për media e Kryetarit të Alternativës A, z. Afrim
Gashi/

Story i mëparshëm

Çfarë zbulon zëri për një person?

Story i radhës

Publikohen rezultatet e plota, ja sa vota mori Ronela Hajati në Eurovision

Të fundit nga