Paralajmëron KEDS: Do të ketë ndërprerje të rrymës në këto vende

KEDS ka njoftuar se të enjten do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari sipas rajoneve:

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçan do të ndërprehet degëzimi i Vokshit  ne daljen 10 kV Juniku.

Trafostacionet që mbesin pa furnizim me energji elektrike:

TS 10/0.4 kV Lloqani ( Kodi: 53000007001) prej orës 11:00-14:00

TS 10/0.4 kV Dranoc Qendra( Kodi: 53000007003) prej orës 11:00-14:00

TS 10/0.4 kV Sllupë (Kodi: 53000007004) prej orës 11:00-14:00

TS10/0.4 kV Drenoc Shkolla( Kodi: 53000007005) prej orës 11:00-14:00

TS10/0.4 kV Pobërgjë 1-Mataj Kodi: 53000007006) prej orës 11:00-14:00

TS10/0.4 kV Pobergjë – Qendër varrezat ( Kodi: 53000007007) prej orës 11:00-14:00

TS 10/0.4 kV Pobërgjë Tolaj( Kodi: 53000007008) prej orës 11:00-14:00

TS 10/0.4 kV Polana (Kodi: 53000007009) prej orës 11:00-14:00

TS 10/0.4 kV Vokshë (Kodi: 53000007010) prej orës 11:00-14:00

TS 10/0.4 kV Vokshë Private (Kodi: 53000007011) prej orës 11:00-14:00

TS 10/0.4 kV Pobergjë Hadergjonaj-(Hajdarmon) ( Kodi: 53000007042) prej orës 11:00-14:00

Vendet: LLoqani, Drenoc, Slupe, Drenoc Shkolla, Pobergjë, Polana dhe Voksh.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm, lokacioni – Pobergjë.

Prizren

1.

Nga TS 35/10[kV] Zhur do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Poslishta (kodi: 30035006 )  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcim i shtyllave të dëmtuara.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

LP 10kV Miradi e Epërme (kodi: 15018019 )  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve, krijimi i lidhjeve të dyfishta.

2.

Nga TS 35/10[kV]  Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Keqekoll Hajkobille (kodi: 14016004)  nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni

3.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja – LP 10[kV] Çagllavica 3 (kodi: 19000034)  nga ora 10:30 deri në ora  14:30

Vendet: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica, Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, pjesa afër Panorama, Furra Kobake, Internation helth center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha, betoniera Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.

Ferizaj

1.

NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Suhadolli (kodi: 41000020) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, Fushas (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll.

Arsyeja:  Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci I do të ndërprehet:

LP 10kV Betonjerka (Kodi:70000104)  prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive zëvendësimi i shtyllave të dëmtuara dhe izolatorëve.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tërpeza (kodi: 61065012) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe   TS Privat 1.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Përfshihet nga flakët nënstacioni i energjisë elektrike pranë paraburgimit të Bradasheshit! Forcat zjarrfikëse në vendngjarje

Story i radhës

Pa energji elektrike do të mbesin sot këto vendbanime të Shkupit

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish