Paraburgimi i Zekirit, LSDM: Secili duhet të bartë përgjegjësi për vete

Nga ana tjetër nga LSDM thonë se pikërisht VMRO-DPMNE është simbol i krimit dhe korupcionit, ku anëtarë të saj janë të dënuar me burg për krim. Për dallim nga koha kur VMRO në pushtet, tani gjyqsori vepron si i lirë, shprehen nga partia në pushtet.

“Ka një dallim të madh nga koha e regjimit kur institucionet, gjyqësori dhe prokuroria ishin nën kontrollin e VMRO-DPMNE-së dhe në vend që të ndiqnin, mbronin krimin. Askujt nuk i ka shkuar në mendje të marrë përgjegjësi, as të japë dorëheqjen, sot nuk është më kështu. Nga ana tjetër, ne ofrojmë të gjitha kushtet që organet e drejtësisë të punojnë lirshëm dhe detyra e tyre është që përmes procedurave transparente të përcaktojnë nëse dikush ka abuzuar me pozitën dhe sipas provave që ka për të nisur procedimin apo jo”, u shpreh Daniella Nikollova nga LSDM.

Nga LSDM theksojnë se secili duhet të bartë përgjegjësi për vete.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Zhduket edhe një pajisje mijëra euroshe e Klinikës së Radiologjisë në QKUK

Story i radhës

Me këtë bimë mund ti rritni flokët

Të fundit nga