Pak fjalë me shumë të vërteta

Z.Ramush Haradinaj, pohon do të donim për ta rrëzuar qeverinë Kurti , por nuk i kemi numrat.

Mos filloni nismën për ta rrëzuar qeverinë Kurti sepse do të bindeni se kjo qeveri 100% ka për të dalur më e fortë!

Poulli nuk mund të gënjehet në pafundësi , aty vendos se kush do ta qeverisë vendin e jo Haradinaj, Berat Buzhala , Dardan Molliqaj ,apo kushdo tjetër .

Kuptohet se dëshira për të ardhur në pushtet përëseri ato parti të cilat mbi 20 vite e kanë zhvat popullin e Kosovës është tepër e madhe sepse pushteti i ka pasuruar , por ardhja e tyre në pushtet do të jetë shumë e vështirë u duhet shumë punë për t’i bindur qytetarët se kanë ndryshuar nuk janë ato cilat ishin dikur ,në vend që të angazhoheshin për të përmirësuar mirëqenjen e qytetarëve dhe zhvillimin ekonomik të vendit u bënin turr privatizimëve ,tenderave , terminalëve diganore, homologimit se kush do të mund të përfitojë më shumë përveti.

Sovrani asnjëherë nuk i harron as të miratë dhe as t’këqijat e as një qeverie të as një subjekti politikë , saherë mbahen zgjedhje në njëvel vendi kontributin dhe anormalit e së cilës qeveri dhe parti që e ka qeverisur vendin i ka në konsideratë , po sa t’i afrohet kutisë së votimit saktësisht e dinë se cilës parti t’ia besojë qeverisjen e vendit , nuk thuhet kot se ,” fjala e popullit është fjala e Zotit!”

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

SpaceX do të kryejë 52 fluturime në hapësirë në 2022

Story i radhës

Aeroplani i ushtrisë japoneze me dy anëtarë të ekuipazhit zhduket nga radari

Të fundit nga